Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na hříbcích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie453 kJ /
108 kcal
Bílkoviny6,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky0,57 g
– nasycené0,42 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,30 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna bez kosti a kůže Kuře stehno s kůží
200 g 200 g čerstvých hub, nejlépe hříbků Hřib čerstvý 200 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.