Nutriční hodnoty (Kuře na hříbcích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 453 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 0,57 g |
– nasycené | 0,42 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,30 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna bez kosti a kůže | Kuře stehno s kůží | |
200 g 200 g čerstvých hub, nejlépe hříbků | Hřib čerstvý | 200 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |