Nutriční hodnoty (Kuře na hříbcích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 453 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 0,57 g |
| – nasycené | 0,42 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna bez kosti a kůže | Kuře stehno s kůží | |
| 200 g 200 g čerstvých hub, nejlépe hříbků | Hřib čerstvý | 200 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |