Nutriční hodnoty (Losos s koprovým přelivem, pečeným bramborem a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 978 kJ / 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 23,85 g |
| – nasycené | 2,45 g |
| – nenasycené | 13,07 g |
| –– mononenasycené | 9,21 g |
| –– polynenasycené | 3,86 g |
| ––– omega 3 | 1,62 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 192 mg |
| Sůl | 0,39 g |
| Sacharidy | 2,25 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 300 g 300 g lososa | Losos filet s kůží | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| trochu trochu hladké mouky na jíšku | Mouka pšeničná hladká | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| hrnek hrnek smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| 3 lžíce 3 lžíce čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 45 g |
| brambory | Brambor zimní | |
| fazolky | Fazolky čerstvé |