Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátová polévka s pohankou a šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie832 kJ /
199 kcal
Bílkoviny1,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,76 g
Tuky16,58 g
– nasycené10,66 g
– nenasycené5,71 g
–– mononenasycené5,21 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,39 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,46 g
– cukry2,58 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
kousek kousek čerstvého zázvoru (2-3 cm) Zázvor čerstvý
1 1 středně velký batát Batáty neloupané
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
asi 3 lístky asi 3 lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
muškátový květ Muškát květ sušený
snítka snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1/2 šálku 1/2 šálku pohankové lámanky Pohanka loupaná
asi 20 lístků asi 20 lístků čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.