Nutriční hodnoty (Treska na jarních cibulkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 360 kJ / 86 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 0,48 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší tresky | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 svazky 2 svazky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 240 g |
| olivový olej | Olej olivový |