Nutriční hodnoty (Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 938 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
| Tuky | 9,50 g |
| – nasycené | 5,67 g |
| – nenasycené | 3,20 g |
| –– mononenasycené | 2,40 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 2,42 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 10,30 g |
| – cukry | 9,42 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 50 g 50 g vepřové šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 1 kelímek 1 kelímek bílého řeckého jogurtu (140 g) | Jogurt řecký 5% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |