Nutriční hodnoty (Jogurtové vafle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 115 kJ / 2 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 173,79 g |
| – nasycené | 15,97 g |
| – nenasycené | 144,43 g |
| –– mononenasycené | 101,23 g |
| –– polynenasycené | 43,20 g |
| ––– omega 3 | 12,56 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 296 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 212,07 g |
| – cukry | 66,67 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 200 g 200 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 200 g |
| 1/2 1/2 kypřícího prášku (používám bezfosfátový) | Kypřící prášek |