Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtové vafle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 115 kJ /
2 656 kcal
Bílkoviny46,03 g
– z toho živočišné bílkoviny28,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky173,79 g
– nasycené15,97 g
– nenasycené144,43 g
–– mononenasycené101,23 g
–– polynenasycené43,20 g
––– omega 312,56 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 296 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy212,07 g
– cukry66,67 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
200 g 200 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 200 g
1/2 1/2 kypřícího prášku (používám bezfosfátový) Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.