Nutriční hodnoty (Jogurtové vafle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 115 kJ / 2 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 173,79 g |
– nasycené | 15,97 g |
– nenasycené | 144,43 g |
–– mononenasycené | 101,23 g |
–– polynenasycené | 43,20 g |
––– omega 3 | 12,56 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 212,07 g |
– cukry | 66,67 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
200 g 200 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 200 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku (používám bezfosfátový) | Kypřící prášek |