Nutriční hodnoty (Krémové rizoto s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 683 kJ / 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,95 g |
| Tuky | 20,34 g |
| – nasycené | 13,48 g |
| – nenasycené | 6,11 g |
| –– mononenasycené | 5,29 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 11,38 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 3,29 g |
| Sacharidy | 109,42 g |
| – cukry | 11,42 g |
| ––– laktóza | 4,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hříbků | Hřib čerstvý | 150 g |
| 50 g 50 g tvrdého nízkotučného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 100 g 100 g nízkotučného taveného sýru | Sýr tavený | 100 g |
| 1 sáček 1 sáček rýže | Rýže bílá | 125 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 listy 2 listy kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |