Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémové rizoto s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 683 kJ /
880 kcal
Bílkoviny59,20 g
– z toho živočišné bílkoviny46,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,95 g
Tuky20,34 g
– nasycené13,48 g
– nenasycené6,11 g
–– mononenasycené5,29 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,14 g
Vláknina11,38 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,29 g
Sacharidy109,42 g
– cukry11,42 g
––– laktóza4,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hříbků Hřib čerstvý 150 g
50 g 50 g tvrdého nízkotučného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
100 g 100 g nízkotučného taveného sýru Sýr tavený 100 g
1 sáček 1 sáček rýže Rýže bílá 125 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 svazek 1 svazek tymiánu Tymián sušený
2 listy 2 listy kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.