Nutriční hodnoty (Krémové rizoto s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 683 kJ / 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,95 g |
Tuky | 20,34 g |
– nasycené | 13,48 g |
– nenasycené | 6,11 g |
–– mononenasycené | 5,29 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,29 g |
Sacharidy | 109,42 g |
– cukry | 11,42 g |
––– laktóza | 4,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hříbků | Hřib čerstvý | 150 g |
50 g 50 g tvrdého nízkotučného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
100 g 100 g nízkotučného taveného sýru | Sýr tavený | 100 g |
1 sáček 1 sáček rýže | Rýže bílá | 125 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 svazek 1 svazek tymiánu | Tymián sušený | |
2 listy 2 listy kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |