Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s Hraškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 501 kJ / 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 1,12 g |
| –– mononenasycené | 0,31 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 190 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
| – cukry | 2,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrst 1 hrst barevných fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Hrašky | Hraška | 30 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| směs čerstvých bylinek (pažitka, petrželka, libeček, koriandr) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |