Nutriční hodnoty (Pudink s levandulovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 006 kJ / 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 1,12 g |
| – nasycené | 0,58 g |
| – nenasycené | 0,59 g |
| –– mononenasycené | 0,45 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
| – cukry | 25,50 g |
| ––– laktóza | 33,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 200 g 200 g zimolezu kamčatského | ||
| 10 10 levandulových květů | ||
| 1 1 želatina s jahodovou příchutí | Želatina vepřová | |
| 250 g 250 g nízkotučného tvarohu | Tvaroh nízkotučný | 250 g |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| kůra z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| rostlinná šlehačka | Rostlinná šlehačka | |
| 0,5 l 0,5 l nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 500 ml |