Nutriční hodnoty (Krůtí ptáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 355 kJ / 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
| Tuky | 14,33 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 8,31 g |
| –– mononenasycené | 6,01 g |
| –– polynenasycené | 2,30 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 390 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g krůtího masa (2 plátky) | Krůta prsa bez kůže | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
| 4 plátky 4 plátky debrecínské pečeně | Šunka vepřová uzená | |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |