Nutriční hodnoty (Batátové toasty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 763 kJ / 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 51,92 g |
– nasycené | 32,21 g |
– nenasycené | 17,69 g |
–– mononenasycené | 14,99 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,69 g |
Sacharidy | 4,99 g |
– cukry | 4,99 g |
––– laktóza | 4,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 batáty | Batáty neloupané | |
200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
olej | Olej řepkový | |
rajče, paprika a jiná zelenina dle chuti | Mrkev čerstvá | |
salát | Salát hlávkový čerstvý |