Nutriční hodnoty (Batátové toasty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 763 kJ / 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 51,92 g |
| – nasycené | 32,21 g |
| – nenasycené | 17,69 g |
| –– mononenasycené | 14,99 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 106 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,69 g |
| Sacharidy | 4,99 g |
| – cukry | 4,99 g |
| ––– laktóza | 4,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 batáty | Batáty neloupané | |
| 200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| rajče, paprika a jiná zelenina dle chuti | Mrkev čerstvá | |
| salát | Salát hlávkový čerstvý |