Nutriční hodnoty (Zapečené (předem pečené) brambory se slaninou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 376 kJ / 2 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,40 g |
| Tuky | 154,90 g |
| – nasycené | 81,04 g |
| – nenasycené | 70,91 g |
| –– mononenasycené | 61,00 g |
| –– polynenasycené | 9,91 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 29,60 g |
| Cholesterol | 205 mg |
| Sodík | 3,07 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 142,25 g |
| – cukry | 13,90 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 100 g 100 g strouhané Goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový | |
| koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření |