Nutriční hodnoty (Tartaletky s pudinkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
| Energie | 14 731 kJ / 3 521 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,82 g |
| Tuky | 173,29 g |
| – nasycené | 104,68 g |
| – nenasycené | 61,66 g |
| –– mononenasycené | 53,40 g |
| –– polynenasycené | 8,26 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 919 mg |
| Sodík | 436 mg |
| Sůl | 1,07 g |
| Sacharidy | 408,05 g |
| – cukry | 135,36 g |
| ––– laktóza | 50,36 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2,5 sáčku 2,5 sáčku vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 120 g |
| 1/2 1/2 vanilkového lusku | Vanilkové lusky | |
| 20 g 20 g másla (na ztuhnutí) | Máslo kravské | 20 g |
| ovoce (jahody, borůvky, maliny) | Jahody čerstvé | |
| čerstvá máta na dozdobení | Máta peprná list čerstvá | |
| máslo na vymazání formiček | Máslo kravské |