Nutriční hodnoty (Salát z fazolek a rajčat s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 008 kJ / 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,35 g |
| Tuky | 11,74 g |
| – nasycené | 0,89 g |
| – nenasycené | 10,19 g |
| –– mononenasycené | 7,03 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,55 g |
| – cukry | 16,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g fazolek (lusků) | Fazolky čerstvé | 600 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 citron (šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
| nať petrželky | Petržel nať čerstvá |