Nutriční hodnoty (Křehký koláč s nektarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 577 kJ / 4 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,16 g |
| Tuky | 227,37 g |
| – nasycené | 134,82 g |
| – nenasycené | 79,98 g |
| –– mononenasycené | 70,72 g |
| –– polynenasycené | 9,26 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 12,40 g |
| Cholesterol | 1,47 g |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 501,85 g |
| – cukry | 177,67 g |
| ––– laktóza | 19,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 100 g 100 g cukru moučky | Cukr bílý | 100 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 50 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| nektarinky (případně jiné ovoce) | Dužina nektarinky čerstvá |