Nutriční hodnoty (Křehký koláč s nektarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 577 kJ / 4 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,16 g |
Tuky | 227,37 g |
– nasycené | 134,82 g |
– nenasycené | 79,98 g |
–– mononenasycené | 70,72 g |
–– polynenasycené | 9,26 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 501,85 g |
– cukry | 177,67 g |
––– laktóza | 19,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
100 g 100 g cukru moučky | Cukr bílý | 100 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 50 g |
sníh ze čtyř bílků | Vaječný bílek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
nektarinky (možno i jiné ovoce) | Dužina nektarinky čerstvá |