Nutriční hodnoty (Pečené jogurtové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,10 g |
| Tuky | 40,44 g |
| – nasycené | 13,93 g |
| – nenasycené | 25,16 g |
| –– mononenasycené | 21,42 g |
| –– polynenasycené | 3,74 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 13,70 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 97,84 g |
| – cukry | 27,20 g |
| ––– laktóza | 20,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 8 8 syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
| cca 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| cca 100 g 100 g strouhaného sýra (dala jsem mozzarellu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |