Nutriční hodnoty (Pečené jogurtové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,10 g |
Tuky | 40,44 g |
– nasycené | 13,93 g |
– nenasycené | 25,16 g |
–– mononenasycené | 21,42 g |
–– polynenasycené | 3,74 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 13,70 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 97,84 g |
– cukry | 27,20 g |
––– laktóza | 20,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 8 8 syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
cca 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
cca 100 g 100 g strouhaného sýra (dala jsem mozzarellu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |