Nutriční hodnoty (Bramborovo-kukuřičná polévka s kaviárem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 223 kJ / 1 248 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,58 g |
| Tuky | 27,34 g |
| – nasycené | 14,53 g |
| – nenasycené | 11,31 g |
| –– mononenasycené | 7,37 g |
| –– polynenasycené | 3,94 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 74 mg |
| Sodík | 915 mg |
| Sůl | 2,23 g |
| Sacharidy | 200,87 g |
| – cukry | 69,87 g |
| ––– laktóza | 34,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 0,5 - 0,75 l 0,5 - 0,75 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 629.9999952316284 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 ml 100 ml šlahačkové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| kaviár | Kaviár černý solený |