Nutriční hodnoty (Fíkovo-rozinková tvarohová bábovka podle Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 605 kJ / 2 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,88 g |
| Tuky | 26,93 g |
| – nasycené | 6,26 g |
| – nenasycené | 12,73 g |
| –– mononenasycené | 8,83 g |
| –– polynenasycené | 3,90 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 449,20 g |
| – cukry | 263,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 125 g 125 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
| 1 1 tvaroh (já koupil v Lidlu s vanilkovou příchutí - Tvarohový dezert vanilkový (vhodný na tvarohový koláč)) | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 Hera (rozpuštěná) | Margarín | |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 1 1 prášek do pečení | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 6-8 6-8 sušených fíků | Fíky sušené | |
| 2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |