Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemný krém ze zelených fazolek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 892 kJ /
691 kcal
Bílkoviny79,50 g
– z toho živočišné bílkoviny63,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,50 g
Tuky20,05 g
– nasycené6,14 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené8,09 g
–– polynenasycené2,41 g
––– omega 30,11 g
Vláknina37,50 g
Cholesterol 209 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,10 g
Sacharidy29,45 g
– cukry29,45 g
––– laktóza4,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g mražených zelených fazolek Fazolky čerstvé 750 g
300 g 300 g uzeného masa Vepřová plec uzená 300 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
100 ml 100 ml plnotučného mléka nebo smetany na vaření Mléko kravské plnotučné 3,5% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.