Nutriční hodnoty (Cibulové brambory a gnocchi se slaninou, zapečené s majolkou a jemným sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 186 kJ / 1 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,97 g |
| Tuky | 129,89 g |
| – nasycené | 63,32 g |
| – nenasycené | 64,57 g |
| –– mononenasycené | 55,07 g |
| –– polynenasycené | 9,50 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 23,98 g |
| Cholesterol | 114 mg |
| Sodík | 3,59 g |
| Sůl | 8,88 g |
| Sacharidy | 160,58 g |
| – cukry | 17,82 g |
| ––– laktóza | 0,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 250 g 250 g (předvařených) bramborových noků (gnocchi) | Noky | 250 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 2 - 3 2 - 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 a 1/2 sáčku majolky (150 g) | Majonéza | |
| 1 PL 1 PL jemně strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |