Nutriční hodnoty (Cuketový nákyp se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 474 kJ / 1 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 94,91 g |
– nasycené | 31,64 g |
– nenasycené | 53,05 g |
–– mononenasycené | 27,66 g |
–– polynenasycené | 25,39 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 150,30 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 1,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g cukety, nastrouhané na hrubším struhadle (mladé nemusíme loupat) | ||
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g najemno nastrouhaného ementálu nebo goudy | Ementál | 100 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
3 PL 3 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
hrst hrst najemno nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plátky mandlí | Mandle loupané |