Nutriční hodnoty (Halušky se zelím a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 187 kJ / 2 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 267,62 g |
| – nasycené | 126,64 g |
| – nenasycené | 133,00 g |
| –– mononenasycené | 113,60 g |
| –– polynenasycené | 19,40 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 728 mg |
| Sodík | 5,03 g |
| Sůl | 12,42 g |
| Sacharidy | 82,70 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 300 g 300 g slaniny | Špek | 300 g |
| 2 sklenice 2 sklenice bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |