Nutriční hodnoty (Kuře na burských oříšcích v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 312 kJ / 2 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 330,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 330,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 150,75 g |
| – nasycené | 92,30 g |
| – nenasycené | 54,11 g |
| –– mononenasycené | 48,07 g |
| –– polynenasycené | 6,04 g |
| ––– omega 3 | 3,24 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 823 mg |
| Sůl | 2,09 g |
| Sacharidy | 5,95 g |
| – cukry | 5,95 g |
| ––– laktóza | 5,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kusy 4 kusy kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g |
| 150 g 150 g burského másla | Máslo kravské | 150 g |
| 125 ml 125 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rýže | Rýže bílá |