Nutriční hodnoty (Ostrý "tatarák" z rajčat, okurek, cukety a harissy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 840 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 10,65 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 9,25 g |
–– mononenasycené | 6,40 g |
–– polynenasycené | 2,85 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 20,50 g |
– cukry | 16,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 oválných rajčátek | Rajče červené čerstvé | 300 g |
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej řepkový | 10 ml |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1/2 1/2 pokrájené neloupané salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 vypocené neloupané pokrájené cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
4 snítky 4 snítky nadrcené divoké bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 snítky 2 snítky nadrceného libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 až 2 lžičky ostré harissy | Harissa | |
1 lžička 1 lžička worcesteru | Worcestrová omáčka | 5 ml |