Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostrý "tatarák" z rajčat, okurek, cukety a harissy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie840 kJ /
201 kcal
Bílkoviny3,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,10 g
Tuky10,65 g
– nasycené0,80 g
– nenasycené9,25 g
–– mononenasycené6,40 g
–– polynenasycené2,85 g
––– omega 30,83 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy20,50 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 oválných rajčátek Rajče červené čerstvé 300 g
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje Olej řepkový 10 ml
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1/2 1/2 pokrájené neloupané salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1/2 1/2 vypocené neloupané pokrájené cukety Cuketa čerstvá 50 g
4 snítky 4 snítky nadrcené divoké bazalky Bazalka čerstvá
2 snítky 2 snítky nadrceného libečku Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
1 1 až 2 lžičky ostré harissy Harissa
1 lžička 1 lžička worcesteru Worcestrová omáčka 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.