Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z natural tofu, gorgonzoly a camembertu s okurkou a jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 730 kJ /
1 370 kcal
Bílkoviny77,04 g
– z toho živočišné bílkoviny76,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky114,40 g
– nasycené67,84 g
– nenasycené43,11 g
–– mononenasycené29,04 g
–– polynenasycené14,07 g
––– omega 30,84 g
Vláknina0,48 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 4,37 g
Sůl8,82 g
Sacharidy7,72 g
– cukry4,00 g
––– laktóza4,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g gorgonzoly Gorgonzola 150 g
1 balíček 1 balíček tofu natural Tofu natural
150 g 150 g camembertu Camembert 150 g
1/4 1/4 nakrájené nebo nahrubo nastrouhané salátové okurky
3 3 vejce, uvařená natvrdo
2 PL 2 PL lučiny, zhotovené doma
1 1 a půl hrnku bílého jogurtu nebo zakysané smetany Jogurt kravský bílý 1,5%
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
180 g 180 g nastrouhaného měkkého salámu nebo šunky Měkký salám 180 g
1 1 nahrubo nastrouhaná bílá paprika Paprika bílá čerstvá
sůl, pepř podle potřeby Pepř černý
může být i majolka nebo tatarská omáčka na zjemnění (ale není nutné) Majonéza
výborný je v salátu i kopr Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.