Nutriční hodnoty (Salát z natural tofu, gorgonzoly a camembertu s okurkou a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 730 kJ / 1 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 114,40 g |
– nasycené | 67,84 g |
– nenasycené | 43,11 g |
–– mononenasycené | 29,04 g |
–– polynenasycené | 14,07 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 8,82 g |
Sacharidy | 7,72 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g gorgonzoly | Gorgonzola | 150 g |
1 balíček 1 balíček tofu natural | Tofu natural | |
150 g 150 g camembertu | Camembert | 150 g |
1/4 1/4 nakrájené nebo nahrubo nastrouhané salátové okurky | ||
3 3 vejce, uvařená natvrdo | ||
2 PL 2 PL lučiny, zhotovené doma | ||
1 1 a půl hrnku bílého jogurtu nebo zakysané smetany | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
180 g 180 g nastrouhaného měkkého salámu nebo šunky | Měkký salám | 180 g |
1 1 nahrubo nastrouhaná bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
sůl, pepř podle potřeby | Pepř černý | |
může být i majolka nebo tatarská omáčka na zjemnění (ale není nutné) | Majonéza | |
výborný je v salátu i kopr | Salát hlávkový čerstvý |