Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka (řezy) bez skořice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 055 kJ / 4 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 228,41 g |
| – nasycené | 20,43 g |
| – nenasycené | 191,27 g |
| –– mononenasycené | 134,87 g |
| –– polynenasycené | 56,40 g |
| ––– omega 3 | 16,62 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 3,62 g |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 544,10 g |
| – cukry | 254,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 40 dkg 40 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 1 lžičku 1 lžičku sody | Jedlá soda | 12 g |
| 20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| rozinky (nemusí být) | Rozinky |