Nutriční hodnoty (Dýňový krém s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 292 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,30 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 malé dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
zeleninový vývar (horká voda) | Vývar zeleninový | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká rýžová mouka | Mouka rýžová hladká | |
pšeničný celozrnný bulgur | Pšeničný bulgur | |
petrželka (čerstvá - mražená - sušená) | Petržel nať čerstvá |