Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový krém s bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie292 kJ /
70 kcal
Bílkoviny1,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,30 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 malé dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
zeleninový vývar (horká voda) Vývar zeleninový
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
hladká rýžová mouka Mouka rýžová hladká
pšeničný celozrnný bulgur Pšeničný bulgur
petrželka (čerstvá - mražená - sušená) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.