Nutriční hodnoty (Dýňový krém s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 292 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 malé dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| zeleninový vývar (horká voda) | Vývar zeleninový | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká rýžová mouka | Mouka rýžová hladká | |
| pšeničný celozrnný bulgur | Pšeničný bulgur | |
| petrželka (čerstvá - mražená - sušená) | Petržel nať čerstvá |