Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát III)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 569 kJ /
2 287 kcal
Bílkoviny52,14 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,78 g
Tuky131,31 g
– nasycené16,45 g
– nenasycené100,86 g
–– mononenasycené44,83 g
–– polynenasycené56,03 g
––– omega 33,86 g
Vláknina56,70 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,70 g
Sacharidy197,04 g
– cukry27,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
50 g 50 g sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
2 2 vajíčka uvařená na tvrdo Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
lžička lžička worcesterové omáčky Worcestrová omáčka
lžička lžička octa Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.