Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra v sádle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 402 kJ /
3 920 kcal
Bílkoviny94,96 g
– z toho živočišné bílkoviny93,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky381,59 g
– nasycené180,51 g
– nenasycené190,71 g
–– mononenasycené154,21 g
–– polynenasycené36,51 g
––– omega 30,38 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,80 g
Sodík 1,97 g
Sůl4,90 g
Sacharidy24,70 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
cca 250-300 g cca 250-300 g škvařeného vepřového sádla Sádlo vepřové 275 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g anglické slaniny nebo špeku (není nutné) Anglická slanina 100 g
2 hrsti 2 hrsti sušené smažené cibule (není nutné) Cibule smažená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.