Nutriční hodnoty (Játra v sádle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 402 kJ / 3 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 381,59 g |
– nasycené | 180,51 g |
– nenasycené | 190,71 g |
–– mononenasycené | 154,21 g |
–– polynenasycené | 36,51 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 24,70 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
cca 250-300 g cca 250-300 g škvařeného vepřového sádla | Sádlo vepřové | 275 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g anglické slaniny nebo špeku (není nutné) | Anglická slanina | 100 g |
2 hrsti 2 hrsti sušené smažené cibule (není nutné) | Cibule smažená |