Nutriční hodnoty (Sterilovaný celer v sladkokyselém nálevu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 883 kJ / 1 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,46 g |
| Tuky | 8,44 g |
| – nasycené | 2,27 g |
| – nenasycené | 5,78 g |
| –– mononenasycené | 1,68 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 129,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14,51 g |
| Sůl | 35,40 g |
| Sacharidy | 167,80 g |
| – cukry | 123,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších bulev celeru | Celer bulva čerstvá | 2700 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 30 g 30 g soli | Sůl mořská | 30 g |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček |