Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový guláš na žampionech a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 049 kJ /
1 685 kcal
Bílkoviny216,81 g
– z toho živočišné bílkoviny207,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,45 g
Tuky72,42 g
– nasycené29,91 g
– nenasycené30,17 g
–– mononenasycené26,05 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,45 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 740 mg
Sodík 970 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy34,11 g
– cukry22,04 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
250 g 250 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 250 g
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 1 pórek Pórek čerstvý
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
koření s kari (Lidl) Pepř černý
1 1 bujon (hovězí-Knoor) Bujón hovězí 10 g
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
3-4 lžíce 3-4 lžíce Jizerky (bezlepková mouka) Mouka rýžová hladká
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.