Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládovo-šlehačkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 543 kJ /
3 237 kcal
Bílkoviny116,40 g
– z toho živočišné bílkoviny89,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,50 g
Tuky160,20 g
– nasycené65,92 g
– nenasycené68,55 g
–– mononenasycené52,61 g
–– polynenasycené15,94 g
––– omega 30,58 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 2,69 g
Sodík 1,06 g
Sůl2,20 g
Sacharidy319,50 g
– cukry208,00 g
––– laktóza22,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic krystalového cukru Cukr bílý 75 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
5 lžic 5 lžic vlažné vody Voda 90 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic krystalového cukru Cukr bílý 75 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
5 lžic 5 lžic vlažné vody Voda 90 ml
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 1 mascarpone Mascarpone
1 1 šlehačka 40% Šlehačka 40%
cukr (podle potřeby) Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
2 2 šlehačky ke šlehání Šlehačka 35%
2 2 ledové kaštany Čokoládová tyčinka
100 g 100 g kvalitní čokoládové polevy Čokoládová poleva 100 g
100 g 100 g šlehačky alespoň 30% Šlehačka 35% 100 ml
marmeláda na promazání korpusů Marmeláda jahodová
čokoládové ozdoby vyrobené z čokoládové polevy Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.