Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hříbky v křenové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 491 kJ /
595 kcal
Bílkoviny20,39 g
– z toho živočišné bílkoviny4,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,05 g
Tuky34,28 g
– nasycené22,24 g
– nenasycené10,91 g
–– mononenasycené9,77 g
–– polynenasycené1,14 g
––– omega 30,22 g
Vláknina31,92 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy35,36 g
– cukry13,88 g
––– laktóza5,86 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g 500 g hřibů Hřib čerstvý 500 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
asi 3 lžíce 3 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu Křen čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 malá lžička cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.