Nutriční hodnoty (Hříbky v křenové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 491 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,05 g |
Tuky | 34,28 g |
– nasycené | 22,24 g |
– nenasycené | 10,91 g |
–– mononenasycené | 9,77 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 31,92 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 35,36 g |
– cukry | 13,88 g |
––– laktóza | 5,86 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g hřibů | Hřib čerstvý | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
asi 3 lžíce 3 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 malá lžička cukru | Cukr bílý |