Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na černém pivu se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 412 kJ /
1 055 kcal
Bílkoviny103,24 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,74 g
Tuky41,25 g
– nasycené6,61 g
– nenasycené28,40 g
–– mononenasycené21,78 g
–– polynenasycené6,62 g
––– omega 31,74 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy40,10 g
– cukry32,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 větší cibule - nakrájená na kostičky Cibule čerstvá 70 g
1 láhev 1 láhev černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 500 ml
6 6 větších žampionů - očistěné a nakrájené na plátky Žampion čerstvý
1 kostka 1 kostka Knorr
3 stroužky 3 stroužky česneku - nakrájené na tenké plátky Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín (použila jsem drcený římský) Kmín
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
jalovec Jalovec sušený
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.