Nutriční hodnoty (Vepřová plec na černém pivu se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 412 kJ / 1 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 41,25 g |
– nasycené | 6,61 g |
– nenasycené | 28,40 g |
–– mononenasycené | 21,78 g |
–– polynenasycené | 6,62 g |
––– omega 3 | 1,74 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 40,10 g |
– cukry | 32,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 1 větší cibule - nakrájená na kostičky | Cibule čerstvá | 70 g |
1 láhev 1 láhev černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
6 6 větších žampionů - očistěné a nakrájené na plátky | Žampion čerstvý | |
1 kostka 1 kostka Knorr | ||
3 stroužky 3 stroužky česneku - nakrájené na tenké plátky | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín (použila jsem drcený římský) | Kmín | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
jalovec | Jalovec sušený | |
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |