Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šneky se skořicí a mandlovými lupínky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 479 kJ /
2 505 kcal
Bílkoviny59,12 g
– z toho živočišné bílkoviny5,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,30 g
Tuky73,26 g
– nasycené40,86 g
– nenasycené28,06 g
–– mononenasycené21,48 g
–– polynenasycené6,58 g
––– omega 30,68 g
Vláknina14,64 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy394,88 g
– cukry94,97 g
––– laktóza2,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g kefíru Kefír 50 ml
150 g 150 g vody Voda 150 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
70 70 měkkého másla Máslo kravské 70 g
440 g 440 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 440 g
70 g 70 g cukru Cukr bílý 70 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
18 g 18 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 18 g
mletá skořice, cukr Cukr bílý
vanilkový cukr, skořice, rozinky Rozinky
bílek na potření Vaječný bílek
mandlové lupínky na posyp před pečením Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.