Tříbarevná čokoláda

Monca.H. Kuchařka: Monca.H.

Cukroví , Nepečené, Ostatní 6 názorů

Suroviny

250 g ztuženého tuku
7 lžic cukru moučka
100 g strouhaných vlašských ořechů
100 g másla
4 lžíce kakaa
2 lžíce solamylu
2 lžíce strouhaného kokosu
3 lžíce rumu (nedávala jsem)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V kastrůlku rozpustíme menší 1/2 tuku, vmícháme 2 lžíce cukru, kokos a promícháme. Ve 2. kastrůlku rozpustíme zbytek tuku, kakao, 3 lžíce cukru a solamyl. Promícháme. Ve 3. kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme 2 lžíce cukru, ořechy a rum.

  2. Formičky vypláchneme studenou vodou a do každé dáme lžičkou trochu kokosové hmoty, na ni trochu oříškové a nahoru trochu kakaové. Necháme pořádně v chladu ztuhnout. Pak vyklápíme.

Poznámka

Zdroj: Pošli recept

Efektní a dobré cukroví.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tříbarevná čokoláda

Tématické fráze: tříbarevná káva

Zapomněl/a jsem heslo