Tříbarevná čokoláda

Suroviny

250 g ztuženého tuku
7 lžic cukru moučka
100 g strouhaných vlašských ořechů
100 g másla
4 lžíce kakaa
2 lžíce solamylu
2 lžíce strouhaného kokosu
3 lžíce rumu (nedávala jsem)

Postup přípravy receptu

  1. V kastrůlku rozpustíme menší 1/2 tuku, vmícháme 2 lžíce cukru, kokos a promícháme. Ve 2. kastrůlku rozpustíme zbytek tuku, kakao, 3 lžíce cukru a solamyl. Promícháme. Ve 3. kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme 2 lžíce cukru, ořechy a rum.

  2. Formičky vypláchneme studenou vodou a do každé dáme lžičkou trochu kokosové hmoty, na ni trochu oříškové a nahoru trochu kakaové. Necháme pořádně v chladu ztuhnout. Pak vyklápíme.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: Pošli recept

Efektní a dobré cukroví.

Komentáře k receptu Tříbarevná čokoláda

Tématické fráze: tříbarevná káva