Nutriční hodnoty (Plněné kuřecí závitky se špenátem, mrkví a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 878 kJ / 2 122 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 346,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,93 g |
| Tuky | 29,78 g |
| – nasycené | 12,86 g |
| – nenasycené | 14,50 g |
| –– mononenasycené | 9,92 g |
| –– polynenasycené | 4,58 g |
| ––– omega 3 | 2,75 g |
| Vláknina | 50,30 g |
| Cholesterol | 808 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,11 g |
| Sacharidy | 105,57 g |
| – cukry | 25,47 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 4 4 zmražené kostičky špenátu | Špenát čerstvý | |
| 1 1 zakysaná smetanav | ||
| 1 PL 1 PL ajvaru | Ajvar | 15 g |
| 3-4 3-4 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 245 g |
| 2 hrnky 2 hrnky zeleniny (hrášek s mrkví) | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 1,5 PL 1,5 PL másla | Máslo kravské | 15 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| vývar na podlití | Vývar hovězí | |
| sýrové brambory | Brambor zimní |