Nutriční hodnoty (Zelí dušené s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 759 kJ / 2 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,82 g |
Tuky | 127,24 g |
– nasycené | 27,36 g |
– nenasycené | 97,46 g |
–– mononenasycené | 53,50 g |
–– polynenasycené | 43,96 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 102,14 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 259,70 g |
– cukry | 150,24 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka mladého zelí | Zelí bílé čerstvé | 3000 g |
200 g 200 g vlašských ořechů, též mandle jsou použitelné | Mandle neloupané | 200 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
3 PL 3 PL medu | Med nepasterovaný | 108 g |
3 PL 3 PL másla | Máslo kravské | 30 g |
1/8 l 1/8 l suchého bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
1/8 l 1/8 l vývaru - drůbeží, hovězí (nebo horká voda) | Vývar hovězí | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |