Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajská pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 166 kJ /
518 kcal
Bílkoviny58,46 g
– z toho živočišné bílkoviny50,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,06 g
Tuky15,84 g
– nasycené4,93 g
– nenasycené6,88 g
–– mononenasycené4,96 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,85 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 280 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy28,80 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
pórek Pórek čerstvý
3 - 4 3 - 4 papriky Paprika bílá čerstvá
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
olej Olej řepkový
sladká chilli omáčka Chilli omáčka
rybí omáčka Rybí omáčka
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.