Nutriční hodnoty (Thajská pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 166 kJ / 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,06 g |
Tuky | 15,84 g |
– nasycené | 4,93 g |
– nenasycené | 6,88 g |
–– mononenasycené | 4,96 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 28,80 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
3 - 4 3 - 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sladká chilli omáčka | Chilli omáčka | |
rybí omáčka | Rybí omáčka | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |