Nutriční hodnoty (Omáčka s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 13,04 g |
| – nasycené | 3,08 g |
| – nenasycené | 6,60 g |
| –– mononenasycené | 5,44 g |
| –– polynenasycené | 1,16 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 242 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 8 lžic 8 lžic rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 120 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |