Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 144 kJ / 1 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,84 g |
| Tuky | 91,80 g |
| – nasycené | 47,56 g |
| – nenasycené | 32,78 g |
| –– mononenasycené | 27,30 g |
| –– polynenasycené | 5,48 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 22,46 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 28,00 g |
| – cukry | 14,78 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 2 2 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
| 4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |