Nutriční hodnoty (Pstruh na bramborech s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 871 kJ / 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,62 g |
| Tuky | 61,20 g |
| – nasycené | 29,81 g |
| – nenasycené | 30,16 g |
| –– mononenasycené | 25,77 g |
| –– polynenasycené | 4,38 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,68 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 75,69 g |
| – cukry | 13,02 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi | Pstruh | |
| 70 g 70 g uzené slaniny | Špek | 70 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 tenké plátky másla | Máslo kravské | 2 g |