Nutriční hodnoty (Povidloň z vaflí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 438 kJ / 2 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 218,62 g |
– nasycené | 137,64 g |
– nenasycené | 71,04 g |
–– mononenasycené | 64,00 g |
–– polynenasycené | 7,04 g |
––– omega 3 | 1,57 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 100,70 g |
– cukry | 95,30 g |
––– laktóza | 17,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
švestková povidla | Povidla | |
strouhané oříšky na ozdobu (nebo čokoláda) | Lískový ořech |