Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidloň z vaflí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 438 kJ /
2 495 kcal
Bílkoviny31,06 g
– z toho živočišné bílkoviny31,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky218,62 g
– nasycené137,64 g
– nenasycené71,04 g
–– mononenasycené64,00 g
–– polynenasycené7,04 g
––– omega 31,57 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 411 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy100,70 g
– cukry95,30 g
––– laktóza17,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
70 g 70 g cukru Cukr bílý 70 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
švestková povidla Povidla
strouhané oříšky na ozdobu (nebo čokoláda) Lískový ořech

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.