Nutriční hodnoty (Slovenský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 171 kJ / 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
| Tuky | 62,73 g |
| – nasycené | 4,80 g |
| – nenasycené | 54,99 g |
| –– mononenasycené | 38,30 g |
| –– polynenasycené | 16,69 g |
| ––– omega 3 | 4,92 g |
| Vláknina | 46,61 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,75 g |
| Sůl | 6,70 g |
| Sacharidy | 75,90 g |
| – cukry | 62,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 850 g 850 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 850 g |
| 500 g 500 g sterilovaného celeru | Celer bulva sterilovaná | 500 g |
| 140 g 140 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 140 g |
| 240 g 240 g cibule | Cibule čerstvá | 240 g |
| 60 g 60 g oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 20-30 g 20-30 g octa | Ocet lihový | 25 ml |
| 20-30 g 20-30 g cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g nálevu z celeru (nebo okurek, podle potřeby) | Celer bulva čerstvá | 150 g |