Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek dušený na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 535 kJ / 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,53 g |
| Tuky | 1,08 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,49 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 16,32 g |
| – cukry | 9,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehenní plátky bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 0,5 0,5 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| kousek kousek dýně | Dýně čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| vývar | Vývar masový | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |