Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek dušený na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie535 kJ /
128 kcal
Bílkoviny5,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,53 g
Tuky1,08 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,69 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,49 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy16,32 g
– cukry9,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehenní plátky bez kůže Kuřecí stehenní řízky
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
0,5 0,5 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
kousek kousek dýně Dýně čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
vývar Vývar hovězí
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.