Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek dušený na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 535 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,53 g |
Tuky | 1,08 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,49 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 16,32 g |
– cukry | 9,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehenní plátky bez kůže | Kuřecí stehenní řízky | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
0,5 0,5 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
kousek kousek dýně | Dýně čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vývar | Vývar hovězí | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |