

Houbová omáčka
Suroviny
- houby (hříbky, ryzec...dejte tam jaký houby najdete:DD)- tak větší talíř těch hub
- 1 cibule
- máslo
- 0,4 l mléka
- 2 lžíce hl. mouky
- sůl
- drcený kmín
- pepř
- 1 smetana na vaření
- knedlík
Postup přípravy receptu
Houby na jemno pokrájíme, rozehřejeme si na pánvi máslo a dáme do něj cibuli a necháme ji zesklovatět, pak dáme houby a kmín a osolíme a opepříme a dusíme 25 minut.
Pak přidáme mouku a chvíli mícháme a pak tam vlijeme mléko a smetanu a přikryjeme pokličkou a necháme přejít varem.
Knedlík si připravíme tak že: vezmeme koupený knedlík v prášku a připravíme ho podle popisu na obale.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Houbová omáčka
-
Dnes jsem zkusila recept, vynikající, dobré a rychlé. Děkuji