Nutriční hodnoty (Kapr s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 409 kJ / 2 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,16 g |
| Tuky | 89,54 g |
| – nasycené | 14,35 g |
| – nenasycené | 50,51 g |
| –– mononenasycené | 35,86 g |
| –– polynenasycené | 14,66 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 110,40 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 372 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 102,00 g |
| – cukry | 14,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g filetů z kapra | Kapr filet | 800 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 150 g 150 g rajčatovéhp protlaku, | ||
| 1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 300 g 300 g vařené cizrny | Cizrna | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený |