Nutriční hodnoty (Brynzová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 531 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 60,15 g |
– nasycené | 37,70 g |
– nenasycené | 19,60 g |
–– mononenasycené | 17,00 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 149 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 34,40 g |
– cukry | 11,60 g |
––– laktóza | 10,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka (nebo naťová cibulka) | Pažitka čerstvá |