Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 320 kJ /
1 750 kcal
Bílkoviny216,61 g
– z toho živočišné bílkoviny201,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,44 g
Tuky48,97 g
– nasycené8,76 g
– nenasycené37,03 g
–– mononenasycené26,73 g
–– polynenasycené10,30 g
––– omega 32,84 g
Vláknina36,10 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 496 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy99,63 g
– cukry46,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g hovězího zadního masa vcelku Hovězí kýta 900 g
70 ml 70 ml vývaru Vývar masový 70 ml
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 2 barevné kapie Paprika červená čerstvá 500 g
4 4 barevný pepř z mlýnku Pepř barevný
2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku Česnek sušený 30 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
posekané petrželové lístky lístky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.