Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 320 kJ / 1 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 201,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 48,97 g |
– nasycené | 8,76 g |
– nenasycené | 37,03 g |
–– mononenasycené | 26,73 g |
–– polynenasycené | 10,30 g |
––– omega 3 | 2,84 g |
Vláknina | 36,10 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 99,63 g |
– cukry | 46,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g hovězího zadního masa vcelku | Hovězí kýta | 900 g |
70 ml 70 ml vývaru | Vývar masový | 70 ml |
5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 barevné kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
4 4 barevný pepř z mlýnku | Pepř barevný | |
2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
posekané petrželové lístky lístky |