Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na zelenině z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 7 320 kJ / 1 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 201,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,44 g |
| Tuky | 48,97 g |
| – nasycené | 8,76 g |
| – nenasycené | 37,03 g |
| –– mononenasycené | 26,73 g |
| –– polynenasycené | 10,30 g |
| ––– omega 3 | 2,84 g |
| Vláknina | 36,10 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 99,63 g |
| – cukry | 46,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g hovězího zadního masa vcelku | Hovězí kýta | 900 g |
| 70 ml 70 ml vývaru | Vývar masový | 70 ml |
| 5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 barevné kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 4 4 barevný pepř z mlýnku | Pepř barevný | |
| 2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| posekané petrželové lístky lístky |