Nutriční hodnoty (Lehký salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 223 kJ / 53 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,51 g |
Tuky | 0,29 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,81 g |
– cukry | 7,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
trochu trochu vody | Voda |